NUMIDIA KEBAB DąBROWA GóRNICZA

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 135 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Numidia Kebab Dąbrowa Górnicza. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

1 sty 2023 o 19:35 Zeby w kebabie za 40 zl z dodatkowym miesem trzeba bylo go szukac ze swieca to jeszcze sie nie spotkalem. Nie polecam. Ciezko sobie wyobrazic jaka jest ilosc miesa w tym bez dodatkowego miesa. Chyba nie ma go wcale. Tona salaty z sosem. 50 zl w bloto
23 gru 2022 o 15:08 Mięso śmierdziało,gorzki smak w ustach.Zawsze ok,tym razem się naciołem
16 gru 2022 o 15:26 Wszystko spoko. Jedzenie dobre
12 gru 2022 o 22:07 Mimo odległości 4km i 1,5h oczekiwania zamówienie i tak spóźnione pół godziny... Mięso zimne, frytki też...
11 gru 2022 o 23:46 Jak za taką cenę kebab na prawdę nie do najedzenia się. Z dostawą 45zł i porcja nie do najedzenia się . Smak okej tylko nie za ciepły
1 gru 2022 o 0:53 Zamiast 4 kebaby w Bułce to dali 3 kebaby i hamburgera lol xD
30 lis 2022 o 4:49 Zimne, wręcz lodowate jakby wyjęte z lodówki, przywiezione przez obcokrajowca w reklamówce. W smaku bardzo dobre ale o wiele lepsze by było ciepłe.
13 lis 2022 o 8:56 O taki kebab wlasnie mi chodziło. Brawo
28 paź 2022 o 17:08 Pysznie jak zawsze, świeże surówki, pyszna baranina. Polecamy
25 paź 2022 o 10:49 kebab pierwsza liga, frytki z masy dlatego 4 gwiazdki
6 paź 2022 o 20:22 Zamawiany koło 22 doszedł był totalnie bez smaku wręcz powiem że nie dobry przepraszam ale aż musze opinie wystawić dawno takiego słabego kebabu nie jadłem może godzina miała wpływ na to
30 wrz 2022 o 17:43 Dostawa ekspresowa, przed zadeklarowanym czasem. Kurier uśmiech od ucha do ucha. Kebab dobry, świeże surówki. Nie ma sie czego przyczepić.